Aşağı Gökdere İlkokulu

Vizyon: Beden,zihin,ahlak ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne , geniş bir dünya görüşüne , insan haklarına, Türk Milleti´nin milli-manevi değerlerine sahip olan ve bu değerlere saygı gösteren öğrenciler yetiştirmek; Eğitimin gerekliliğine gönülden inanan paydaşlar ile işbirliğine inanan idare, öğretmen, veli ve öğrencilerin bulunduğu; Teknolojiyi kullanan, bilgileri yorumlayıp yeni fikirler üretmeyi alışkanlık haline getirmiş bireylerin yaşadığı bir ortam oluşturmak.

Misyon: 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap veren, hoşgörülü, akılcı, sorgulayan, düşünmeye önem veren, kendine güvenen, ulusal ve evrensel değerlere saygılı, demokratik düşünceyi benimseyen bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 14.10
Isınma: SOBA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0442 761 2032

WEB - https://asagigokdereio.meb.k12.tr

Adres - GÖKDERE MAH. GÖKDERE KÜME EVLERİ NO 43 TORTUM / ERZURUM

Öğretim Şekli :BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF

Adres - GÖKDERE MAH. GÖKDERE KÜME EVLERİ NO 43 TORTUM / ERZURUM

İl/İlçe Merkezine Uzaklık GÖKDERE - TORTUM : 39 KM. GÖKDERE - ERZURUM : 93 KM.